Hogyan válassz rózsaboxot Kedvesednek? - 2. Rész


Előző blogbejegyzésünkben az örökrózsa színének kiválasztásáról írtunk Nektek. Ez az első és legfontosabb lépés egy box kiválasztásánál.

Ha már megvan a szín, a következő nagy kérdés a box, azaz a doboz kiválasztása. A legtipikusabb, legkedveltebb boxok a henger alakú dobozaink. Ennél a típusnál találhatsz 1 szálas mini boxot, 18-20 szálas közepes boxot, illetve 25-28 szálas nagy dobozt is. Vannak 4-5 szálas hengerdobozaink is, ezek általában finom bársonydobozok. Hengerdobozos örökrózsákat gyakorlatilag bármilyen alkalomra tudsz ajándékozni. Legyen szó Valentin-Napról, Nőnapről, Házassági évfordulóról, Lánykérésről vagy akár Születésnapról, a siker garantált! Színben megtalálod a klasszikus fehér, fekete illetve rózsaszín hengerdobozokat is, de találasz vörös, rózsaszín illetve fehér bársonydobozokat is.

Ha valami modernebbet, nem mindennapit szeretnél ajándékozni Szerelmednek, akkor a szögletes boxaink a Neked valók! Ezek stílusukban igazán egyediek, nem szokványos formák. Színvilágban megtalálod közöttük a fekete illetve fehér dobozokat, melyekből készítettünk 4 illetve 9 szálas boxot is. Ezekből a boxokból is készítünk hagyományos csokrokat vörös, rózsazin, fehér illetve pink színű rózsákból, de készítünk antracitszürke, halványkék sőt még királykék boxokat is.

Szív alakú boxainkat kifejezetten különleges alkalmakra szoktátok kérni, legyen szó Lánykérésről, Esküvőről, Valentin-Napról, Nőnapról. ❤️ Ezekből találtok webshopunkban vörös szinű bársonyboxokat többnyire vörös rózsával, illetve fekete színű bársonyszíveket is különböző színű örökrózsákkal.

Reméljük tetszett eheti bejegyzésünk, és segítségedre tudtunk lenni boxaink kiválasztásánál! Még több érdekes tartalomért iratkozz fel Hirlevelünkre, és kövess minket Facebookon és Instagramon. Rózsás napokat kivánunk! 🌹