Rólam


Julie
Juhász-Nagy Julietta vagyok, Feleség, Anya, Vállalkozó nő. 2024 év elején indítottuk el férjemmel a Love & Roses webshopját.
Mindig is szerettem az alkotást, amikor a meglevő alapanyagokból valami egészen egyedit és újat hozhatok létre. Szeretem, amikor valahol kifejezésre kerülhet a kreativításom, használhatom és megmutathatom a szépérzékem.
Nekem a Love & Roses nem csupán munka. A műhelyem egy olyan tér, ahol csak magam lehetek, alkothatok, minden egyes nap készíthetek valami csodásat, amivel még örömet is szerezhetek másoknak. Azt hiszem ezt hívják hivatásnak.
Jó érzés látni, amikor egy-egy elkészült csokor után kapom a köszönőleveleket, hogy milyen nagy meglepetés és öröm volt a boldog tulajdonosnak. Az általam készített örökrózsa boxok mind kézzel készült alkotások. Nem egy tucat termék, amiből sorozatban gyártják le a példányokat, és nincs mögötte tartalom.
Szeretnék minél több olyat terméket létrehozni, amelyek személyreszólóak. Szeretem a Vásárlóim egyedi elképzelései alapján elkészíteni a csokrokat, legyen az színben, formában, rózsák számában olyan mint ahogyan Ő elképzelte. Természetesen egyedi felirattal ellátva.
A Love & Roses csokrai számtalan alkalomra ajándékozhatóak. Legyen az egy lánykérés, esküvő, házassági évforduló, vagy akár születésnap, Valentin-Nap, Nőnap, Anyák-napja. Egy biztos: az öröm és a minőség garantált!